Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen.
Indien je vraag nog steeds niet is beantwoord, neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

We leveren binnen een straal van 30 km rond onze vertrekplaats gratis (Peerstalvoetweg 7 te Wingene). Indien de levering verder gaat, dan betaal je de extra kilometers die gereden worden aan 0,25 euro per km.

Een voorbeeld: 
De photobooth moet geleverd worden op 37 km van de vertrekplaats. Dan betaal je 4 keer 7 km aan 0,25 euro en betaal je dus 7 euro als verplaatsing.

Een print moet je eigenlijk zien naar het aantal vellen fotopapier die uit de machine rollen.

  • Je kan 1 print hebben die overeenkomt met één vel fotopapier van 10cm bij 15cm (standaard formaat)
  • Je kan 1 print hebben die overeenkomt met twee vellen fotopapier van 5cm bij 15cm (strookjes formaat – helft van het standaard formaat).
    Als je dus strookjes wil printen, komt er standaard bij één print, twee stroken uit.

Een voorbeeld:
Jullie kiezen voor het maximum aantal prints (400 prints). Dan krijgen jullie 400 foto’s van het formaat 10cm bij 15cm en/of 800 foto’s van het formaat 5cm bij 15cm (strookjes). De strookjes worden altijd per 2 uitgeprint.

Het aantal foto’s per print hangt af welke template jullie kiezen

Bij de strookjes kunnen er bijvoorbeeld 3 foto’s opstaan en dan nog de naam en datum. Bij een 10 cm bij 15 cm foto, is er maar één foto die op het vel papier wordt geprint. Indien je zelf een layout wil (niet uit onze standaard), dan maken wij een nieuwe layout en vragen wij per nieuw ontwerp 50 euro.